ONSDAG



Slutar arbeta om exakt 6 minuter.  Woho ledig tills på Fredag!
Bilden ovan för stå för dagens känsla.
Mycket vintagetvättar är inspiration för all denim till Spring -11 och Fall-11.
Sen så ser det väl helt fantastiskt skönt ut att sitta på en fin häst och fiska?

Idag är det också vecka 26+0 (går in i vecka 27).
Har börjat fundera på det här med när man ska gå hem inför förlossningen.
Någon som kan tipsa? 3 veckor innan, 2 veckor innan??
Hur gjorde ni som fått barn?

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej! Jag går in i v 28 idag och har precis bestämt när jag ska gå hem! Drygt 2 veckor innan BF går jag hem, men de sista 4 veckorna jobbar jag halvtid. Har sökt havandeskapspenning, får jag inte igenom det kommer jag att ta tjänstledigt på halvtid sista 4 veckorna. Jag jobbar dom frisör o går o står hela dagarna, känner redan nu att det börjar bli tungt!

2011-01-05 @ 23:29:12
Postat av: Maria

Hej!!

Nu när jag väntade min sista så jobbade jag heltid och hade tänkt o gå hem 1 dec med beräknad förlossning 17 dec. Men tyvärr så fick jag en jäkla foglossning de sista månaderna och en dag kom jag bara inte utanför dörren. så jag jobbade min sista dag redan den 3 november, var sjukskriven i nära 2 veckor och fick som tur var min havandeskapspenning beviljad från och med då. Så från och med 3 nov till 21 dec då min lillskrutt kikade ut så var jag hemma. Det är svårt att säga hur du kommer känna dig den sista tiden men räkna med att det kommer bli jobbigt och att du kommer vilja vara hemma minst 3 v innan. Nu har du ju iofs ett rätt så stillasittande yrke men det är så mycket annat som spelar in... man känner helt enkelt ett starkt behov den sista tiden av att boa,boa och åter boa ;-) Och vila såklart..

Om jag skulle råda dig att göra nåt så skulle det vara att ta minst 3 veckor innan beräknad förlossning.. för du behöver verkligen den tiden innan för att ladda batterierna.

Massa kramar! /Maria

2011-01-06 @ 23:18:45
URL: http://www.livetmedtre.wordpress.com
Postat av: marika

elin- tack för att du delar med dig hur du skall göra! hade jag jobbat i butik fortfarande som jag gjorde i nästan 10 år då hade jag antagligen inte heller orkar ut i " det sista". Nu sitter jag nu mestadels, men det är ett stressigt jobb "mentalt".

så jag får se, får känna över helgen, får nästa vecka måste jag ansöka!



maria- tack snälla!! fy fick du foglossning? hoppas jag slipper det... och som sagt jag sitter ju mestadels ner ja, mend et är ett tufft jobb/stressigt mentalt. så får se.....

men det lutar åt 3 eller 2 veckor.

2011-01-07 @ 15:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0