smoothies

Foto: av Klas
I natt ville lilla Ellie äta konstant mellan 03.00 och 05.30.
På dagarna vill hon nu också bli ammad mycket oftare än vad tredje timme. Hur ofta ammar ni era bebisar?
Så fort jag hade ammat henne när vi vaknat igen innan åtta i morse så tog Klas med henne och Tindra ut på promenad så jag fick sova.
Jag får också sådana här goda hemmagjorda smoothies utav Klas till frukost.
Är så oerhört glad att han finns... (love you so)
Och lilla Ellies favorit sovplats.. är just här på mitt bröst.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Gud så vacker hon är! Thea åt ofta efter som hon släckte törsten med den första mjölken(och somnade gärna vid bröstet)vilket gjorde att hon inte fick inte i sig så mycket av den sista mjölken som är mer mättande( gräddigare)och då blev hon hungrig oftare.

2011-04-24 @ 13:27:36
Postat av: Dijana

Jag ammade bara den första månaden och då ungefär varannan timme,ibland oftare. Men då var inte min mjölk någon bra och Theo hade ont i magen hela tiden. Men jag tror att det är ganska vanligt att amma var tredje timme. Det kommer så småningom att utöka med var fjärde timme osv:). Hoppas att ni har det bra och att hon är snäll mot er:).

2011-04-24 @ 14:46:06
URL: http://littleoneinmyheart.blogspot.com/
Postat av: angie

Va mysigt ni verkar ha det!! Klas är så bra! I början tycker inte jag att jag haft några bestämda tider när Elvin & Herman ammade. Mest hela tiden i bland, och andra dagar lite mer sällan. I början tror jag att de ska få äta så ofta de vill, så kan man strukturera upp det mer längre fram. Men nappen är ju bra & ha när det blir lite väl mkt "snuttande" ibland... ;) Du gör det jätte bra gumman! Hon ser så nöjd & fin ut! Hoppas vi ses nästa vecka! Puss&kram!

2011-04-24 @ 15:46:28
Postat av: anna

Så ofta de velat har jag ammat dem, vissa perioder har det känts som de varit vid bröstet hela tiden, andra perioder har de behövt mindre, jag har låtit deras behov styra.



Finns ingen bättre plats att sova än mammas bröst, det saknar man då de blir äldre så passa på att njut av att ha henne nära, hur gott är det inte att lukta på ett varmt litet bebishuvud? :)

2011-04-24 @ 18:09:22
URL: http://salhuset.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Åh fina liten, Vilken underbar Klas du har, sitt är dom guld värda papporna till de små.

Kramar till dig

2011-04-24 @ 20:02:05
Postat av: Lindsey

Gud så söt hon ÄR!!!

I början tyckte jag inte man gjorde annat än ammade.. Det är ju inte bara hungern de är ute efter utan tröst och närhet, men som angela säger så är nappen bra att ha för att bespara de redan ömma brösten. Man kan ju ligga i ammställning och snutta på den ist.

Just nu är Maja febrig, då ammar hon ofta annars var tredje timme.

2011-04-25 @ 08:55:53
Postat av: Maria

Herregud vilken go bild!! Det är det där man saknar när barnen blir lite större.. att ha de som små grodor på bröstet är underbart.

Mina barn har alltid fått amma så ofta de vill och det har alltid varit någon (ofta från en äldre generation) som påpekat hur ofta de legat vid bröstet, inte var tredje timme som dom gjorde med sina barn. Som många andra skrivit så fyller ju ammningen så många funktioner.. de är inte alltid vrål hungriga utan kan bara behöva lite trygghet och närhet, tröst el oxå vill de bara släcka törsten.

Vad modigt gjort av Klas att ta med sig henne ut på en promenad själv när hon är så liten.. det hade nog inte min D gjort och ändå är han numera en luttrad 3 barns pappa ;-)

Kramar till er!!!

2011-04-25 @ 09:52:34
URL: http://livetmedtre.wordpress.com
Postat av: c.w

hon är ljuvlig. det tar ca 3 månader innan man hittat sin rutin.låt henne ammas när hon vill, slipper du mjölkstockning oxå. kram på er fina familj <3

2011-04-25 @ 14:45:26
Postat av: Sandra

Jag smälter, er lilla tjej är så fin!!

Vilja vill äta ungefär var tredje timme. Men nu när hon sover på dagarna, så sover hon oftast fyra-fem timmar i sträck och då blir det lite oftare på kvällen...

Så mysigt att ha dem så nära.

2011-04-26 @ 17:04:06
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0